Saturday, 15 June 2013

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com

Assalamualaikum :)



Tetiba kan? Angin kus2 melanda dan terajin pulak nak buat segmen... wakakakaka...rasanya dah lama dah x organize segmen simple kat Bubblynotes... So, here I come...

This segmen dibuat bagi memudahkan saya a.k.a. Cik Puan Bubbly untuk follow dan bloghopping semua blog peserta segmen ini. Dalam masa yang sama, nak bagi ruang dan peluang pada semua blogger untuk turut follow, bloghopping dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra giteww...he he he... 

Segmen: Follow & Bloghopping Bubblnotes.Com bermula dari hari ini, 15/6/2013, jam 11.30 pagi SEHINGGA 22/6/2013, jam 11.30 pagi... Aci tak? *_^... Hopefully segmen ni dapat sambutan dari uols macam segmen2 yang lepas dan semua blogger dijemput join...Pada yang rajin datang, rajin komen, silent reader, stalkers...ahaks... stalkers pun boleh... x ada masalah...masa untuk anda menonjolkan diri... ekekekekeke....

Hanya 4 Langkah Mudah Diperlukan:
1. Follow blog bubblynotes.com.
2. Buat entri bertajuk Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com.
3. Copy coding yang telah disediakan ke dalam ruangan HTML dan Publish entry. Untuk copy coding di bawah ni, sila HIGHLIGHT semua coding dan tekan CTRL+C secara serentak.

Kemudian, pastekan ker ruangan HTML uols seperti di bawah ni...

4. Tinggalkan URL entry uols ke dalam ruangan komen entri ini. 

Pemilihan Pemenang:
1. 10 blog akan dipilih melalui Pakcik Random. (random.org)
2. URL Blog pemenang akan diletakkan di sidebar bubblynotes untuk tempoh sebulan bermula dari 23/6/2013 sehingga 23/7/2013.

So, kalau2 sudi tu, silalah support dan juga join... *_^... Selamat Bersegmen & Ber-Bloghopping!

#si gadis sulong#

32 comments:

  1. thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

    jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

    http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen Puan Bubbly
    http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html
    jemput singgah ye..

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama http://adhiemenulis.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-follow-bloghopping.html

    singgah dan follow blog yang cute ni... GoodLuck untuk segmen Give Away

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yg sama sambil follow #44..jemput follow back yer.. ;p

    ReplyDelete
  5. salam...singgah bw ke blog yg comey ni dr segment yg same...done follow..kalo sudi..mai la lawat blog kami plak..hehe
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  6. wslm fieza . thanks follow n singgah sini :)

    ReplyDelete
  7. Singgah melawat dan menyapa

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  8. datang terjah sini pula ^_^

    http://syanpunyabelog.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html?showComment=1371362918048#c3835782695849709413

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan..
    singgah sini dari segmen yg sama
    yam follow sini..

    http://csmaryam.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  10. okay okay . salam perkenalan semua ye :) thanks BW sini ^^

    ReplyDelete
  11. salam, kenit blogjogging sini dari segmen yg sama. Done follow (^^,)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  12. wslm Kenit Cinonet :) saye akn follow awk balik ... ^^

    ReplyDelete
  13. singgah + follow sini dari segmen yangg sama :)

    http://diariesgadhissepet.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  14. Done follow #74

    Salam perkenalan

    http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    Selamat bersegmen..jemput singgah blog ya

    ReplyDelete
  15. good luck..blogwalking dari segmen yg sama...follow...jemput datang blog ai ye leh tgk kereta hello kitty comel..hehehe (teriklan lak!)

    ReplyDelete
  16. salam...fieza dtg lawat blog comey ni..dri segmen yg same..done follow..peace (^_^*)
    http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html#comment-form

    ReplyDelete
  17. assalamualaikum & hai Fatin Nabilah ! Syiera datang dan follow melaksana amanah segmen ;)

    http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    moge seyhat selalu :)

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen yang sama!:D

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  19. waalaikumsalam semua :) thanks singgah sini ^^

    ReplyDelete
  20. singgah sini jgk dr segmen sama

    http://babyaimacomel.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  21. thanks baby comel singgah sini :)

    ReplyDelete
  22. dari segmen bubblynotes.com

    http://www.geeazielove4eva.my/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete
  23. Assalammualikum....kisah si dairy,

    http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

    ReplyDelete
  24. Bloghopping..

    http://ourmemoria.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    fiza dah follow sini..

    ReplyDelete
  25. salam... mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

    ReplyDelete